Sportblessures

Homeopathische begeleiding kan veel betekenen voor sporters. Door de juiste middelen te geven kan het lichaam sneller herstellen van een blessure en blessures kunnen zelfs voorkomen worden of minder hard toeslaan door van te voren al bijvoorbeeld bepaalde middelen in te nemen.  

Ook de juiste constitutionele behandeling kan veel sportleed voorkomen. Hoe vaak worden jonge veel belovende sporters niet uitgeschakeld of gehinderd in hun sportcarrière, door overbelasting of uitputting. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op via het contactformulier of maak een telefonische afspraak.

 

Homeopathie en voetbal een goede combinatie!

 

Een onderzoek binnen de Duitse voetbalbond (Bundesliga) wees uit dat de medische staf in de 1e en 2e divisie op grote schaal en met positief resultaat homeopathie toepast.

Tweeënnegentig procent van de Duitse voetbalteams behandelen hun spelers met homeopathie. Deze geneeswijze wordt duidelijk als favoriet beschouwd ten opzichte van andere behandelwijzen.

Artsen en teams maken gebruik van homeopathie omdat het de stress van inspanning vermindert, een sneller herstel van blessures laat zien, geen schadelijke bijwerkingen heeft, veilig toe te passen is naast andere medische behandelingen, geen verslavend effect heeft en de sporters er baat bij hebben in de meest ruime zin van het woord.

Bron: HomeopathyPlus / Der Spiegel