Mensen bijstaan in  hun zoektocht naar een betere gezondheid en vitaliteit geeft mij grote voldoening.

Van jongs af aan houd ik mij bezig met de geestelijke gezondheid van de mens en zijn lichamelijke gezondheid.  Hiervoor heb ik vele wegen bewandeld, van hypnotherapie, persoonlijke ontwikkeling op vele manieren en tot het uitgebreid bestuderen van voeding en de effecten daarvan op het menselijk lichaam. 

Uiteindelijk ben ik de tot de conclusie gekomen dat homeopathie en voeding samen een van de beste methodes zijn om tot een goede gezondheid te komen.

Homeopathie maakt de puzzel compleet en goede voeding zorgt voor de juiste ondersteuning waardoor onze levenskracht optimaal de kans krijgt.

Wanneer iemand ziek wordt is er vaak nog niets te merken of te zien. De ziekte bevindt zich nog op een functioneel niveau, dat wil zeggen dat je als mens voelt dat er iets niet goed is, maar het is materieel nog niet aan te tonen. Het materiële "bewijs" van de ziekte is nog in de maak. De dokter zegt, er is niets te zien op de scan of uw bloed vertoont geen afwijkingen, maar toch zijn er symptomen. De dokter zegt er is niets aan de hand en toch voel je je niet goed. 

Een homeopaat kan wel degelijk wat met  symptomen die nog niet lichamelijk uitgekristalliseerd zijn maar wel klachten geven,  deze symptomen zijn dan nog bijna altijd omkeerbaar . Homeopathie zet het immuunsysteem weer aan, het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam geneest zichzelf met behulp van de juiste homeopatische middelen en voeding. 

In klassieke homeopathie heb ik een manier gevonden waarin ik mensen zo totaal mogelijk bij kan staan in het verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit. Hier heb ik mij de afgelopen acht jaar mee beziggehouden en ik word er nog steeds enthousiast van, iedere keer , als ik mensen zie opknappen van een behandeling.